Mitja Rotovnik

Dvojni da Rotovniku
RTV Slovenija
sreda, 8. julij 2009 ob 15:20
Svet Cankarjevega doma je na današnji seji podal pozitivno mnenje k imenovanju Mitje Rotovnika za generalnega direktorja javnega zavoda Cankarjev dom za še en mandat.
 
Rotovnik dobil podporo obeh svetov CD za še en mandat
SiOL.net
sreda, 8. julij 2009 ob 14:20
Ljubljana - Svet Cankarjevega doma (CD) je na seji podal pozitivno mnenje k imenovanju izbranega kandidata Mitje Rotovnika za generalnega direktorja javnega zavoda Cankarjev dom za še en mandat.
 
Mitja Rotovnik dobil podporo obeh svetov CD za še en mandat
inDirekt
sreda, 8. julij 2009 ob 13:52
Svet Cankarjevega doma (CD) je na današnji seji podal pozitivno mnenje k imenovanju izbranega kandidata Mitje Rotovnika za generalnega direktorja javnega zavoda Cankarjev dom za še en mandat. Člani sveta so odločitev sprejeli soglasno in brez razprave.
 
Rotovnik soglasno do novega mandata
Delo
sreda, 8. julij 2009 ob 13:45
Svet Cankarjevega doma je na seji podal pozitivno mnenje k imenovanju izbranega kandidata Mitje Rotovnika za generalnega direktorja javnega zavoda Cankarjev dom za še en mandat.
 
Rotovniku najverjetneje še en mandat
Planet
sreda, 8. julij 2009 ob 13:38
8. 7. (STA) - Svet Cankarjevega doma (CD) je na seji podal pozitivno mnenje k imenovanju izbranega kandidata Mitje Rotovnika za generalnega direktorja javnega zavoda Cankarjev dom za še en mandat. Člani sveta so odločitev sprejeli soglasno in brez razprave.
 
Ena prijava, En-Knap
zurnal24.si
sreda, 24. junij 2009 ob 06:45
“V prijavi so izpolnjevali vse zahteve razpisa. Kar pa se nam je zdelo res zelo dobro, je to, da so šli v povezavo z Javnim skladom za kulturne dejavnosti,” je povedal Uroš Grilc, načelnik oddelka za kulturo Mestne občine Ljubljana (MOL). Ta je pred časom objavila razpis za izbor...
 
Tri prijave za generalnega direktorja CD
Planet
četrtek, 11. junij 2009 ob 10:08
11. 6. (STA) - Na razpis za generalnega direktorja Cankarjevega doma, ki se je iztekel 8. junija, so se prijavili trije kandidati, izbirni postopek naj bi bil končan v roku dobrih dveh mesecev, so povedali na ministrstvu za kulturo. Med prijavljenimi kandidati je, kot je znano, tudi sedanji...
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian